Overslaan en naar de inhoud gaan

Roto Smeets Weert houdt open dag

Theme Settings

Layout Style

Background Box

Kleur

Richting

Roto Smeets Weert

Roto Smeets Weert houdt open dag

Op zaterdag 9 september organiseert drukkerij Roto Smeets Weert een open dag.

Tussen 10.00 en 14.00 uur staan de deuren van het pand aan de Molenveldstraat open voor belangstellenden. Op deze open dag zal er productie gedraaid worden, waarbij de medewerkers u graag tekst en uitleg geven over het productieproces. Zowel het druk-, hecht-, snij- en sealproces zullen zichtbaar zijn voor de bezoekers.

Naast het eigen productieproces, wordt er ook een inkijk gegeven in de historie van Roto Smeets Weert middels een fotocollage. Verder wordt het papierproductieproces in beeld gebracht.

Uiteraard is er een koffie-, thee- en frishoek met iets lekkers.

U bent van harte welkom op zaterdag 9 september tussen 10.00 en 14.00 uur!

Meer informatie over Roto Smeets Weert is te vinden op www.rotosmeetsweert.nl.

Waar
Roto Smeets Weert
Molenveldstraat 100
6001 HL Weert

Er is een standaard looproute door ons pand ingericht. Deze route zal afgezet zijn met afzetlint. Tijdens de tour zult u in chronologische volgorde meegenomen worden door het productieproces (van papierrol tot verzendklaar tijdschrift).

Parkeren
Gedurende onze open dag kunt u onder andere parkeren op ons ‘binnenterrein’ aan de Weerterbeekweg en op het parkeerterrein tegenover de ‘oude’ hoofdingang aan de Molenveldstraat. Voor fietsers is extra parkeercapaciteit aanwezig op de parkeerplekken bij de hoofdingang.