Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainee Ordermanagement

Theme Settings

Layout Style

Background Box

Kleur

Richting

Roto Smeets Deventer

Trainee Ordermanagement

Houd jij van tijdschriften en kun jij je uitstekend redden in de Franse taal zowel aan de telefoon als via e-mail? Ben je daarnaast op zoek naar een hbo-startersfunctie met klantencontact waarin je jouw organisatietalent kunt gebruiken? Lijkt het je leuk om te leren hoe drukwerk wordt gemaakt? En hoe we ervoor zorgen dat dat volgens afspraak en op het juiste tijdstip bij de klant wordt bezorgd? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

 

Voor de afdeling Ordermanagement zijn wij voor onze drukkerij in Deventer op zoek naar een startende hbo’er voor de functie van:

 

Trainee Ordermanagement - Met een passie voor de Franse Taal
 

De werkzaamheden

Als trainee Ordermanagement ga je je bezig houden met de productiebegeleiding van o.a. tijdschriften, folders en catalogi voor (voornamelijk) de Franse markt. Je bevindt je hierbij op het gebied tussen klant en productie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van de contacten met de klant, het voorbereiden van productieorders, de administratieve afhandeling hiervan en de bijkomende regelactiviteiten zoals het plaatsen van inkooporders en het organiseren van de logistieke processen. Bij ons kun je van alles leren over de verschillende organisatieprocessen in een productiebedrijf; van orderontvangst, ordervoorbereiding tot aan de techniek in de drukkerij, de nabewerking en logistiek. Je wordt daarbij begeleid door ervaren collega’s om deze werkzaamheden steeds meer zelfstandig te kunnen doen. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat je een enthousiaste, oplossingsgerichte en leergierige instelling hebt.

 

Wie zoeken wij

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding en over uitstekende communicatieve vaardigheden. Omdat je je vooral gaat richten op de Franse markt, is het vanzelfsprekend erg belangrijk dat je niet alleen de Nederlandse maar ook de Franse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Ook de Engelse taal beheers je goed. Daarnaast heb je interesse in technische productieprocessen, kun je goed organiseren, ben je nauwkeurig en stressbestendig.

 

Wat bieden wij jou

  • een leerzame fulltime functie (36 uur per week) met een internationaal tintje
  • afwisselende werkzaamheden en leuke collega’s
  • een begeleidingstraject door ervaren collega’s waarbij je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt
  • aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling om een goede basis te leggen voor jouw loopbaan
  • een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

 

Ons bedrijf

Roto Smeets Deventer is een diepdrukkerij en een van de grootste werkgevers in Deventer. Er werken bij ons ruim 300 vaste medewerkers met daarnaast wekelijks enkele tientallen flexibele medewerkers.

 

Onze opdrachtgevers zijn actief in de segmenten retail (tijdschriften, brochures, flyers, et cetera) en catalogi. Door de inzet van onze diepdrukpersen kunnen klanten, uit binnen- en buitenland, kiezen uit een grote diversiteit in drukwerk. Denk hierbij aan een grote variëteit aan formaten.

 

Onze kennis en expertise, gecombineerd met de vele technische mogelijkheden van onze drukpersen, zorgen altijd voor een product op maat voor onderscheidende marketingcommunicatie.

 

Onze workflow ter voorbereiding van het drukprocedé is volledig gedigitaliseerd. Gecombineerd met een volledige inhouse-operatie en een groot internationaal netwerk van distributeurs zorgt dit voor korte doorlooptijden, ongeacht de oplage.  

 

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

 

Eric Martens

Hoofd Ordermanagement

T: 0570 – 694860

 

Jouw sollicitatie met motivatie en CV kun je richten aan:

 

Mariëlle Leunen-Schulte

senior HR-consultant

E: marielle.leunen@rotosmeets.com